banner-brochure-nalaten

Profileren

Er zijn een aantal manieren om je te profileren in het infozine.

Adverteren

Door middel van een advertentie (beschikbaar in diverse formaten) uw zichtbaarheid bij uw doelgroep vergroten. Een doelgroep die naadloos aansluit op uw werkzaamheden in de zorg- en/of uitvaartbranche. Het is zelfs mogelijk om uw advertentie in een specifiek hoofdstuk te plaatsen en bij een onderwerp naar keuze.

Via een advertorial bereikt u uw doelgroep direct met voor de lezer relevante content. Door middel van een advertorial heeft u, in redactionele stijl, de gelegenheid om uzelf en/of uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze lezers. Bij uitstek geschikt om extra aandacht te besteden aan bijvoorbeeld een bijzonder product, een innovatie of om achtergrond te bieden bij uw toegevoegde waarde in de markt.

ADVERTORIAL

Zet uw bedrijf volledig in de schijnwerpers. Door middel van een presentatie van meerdere pagina’s laat u zien wat uw instelling/onderneming te bieden heeft, zowel in woord als in beeld. In samenwerking met onze redactie maken wij een complete bedrijfsreportage waarin u, door middel van uitgebreide informatie, artikelen en sfeervolle beelden, laat zien waar u instelling/onderneming voor staat en wat u doet. Laat op een manier die de juiste potentiële klanten aanspreekt, zien wat uw bedrijfswaarden zijn.

Presenteren

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search