banner-brochure-nalaten

Studio Kaap

EEN EIGENZINNIG FULLSERVICE GRAFISCH ONTWERPBUREAU IN ARNHEM MET INVENTIEVE EN PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VOOR ZOWEL EENVOUDIGE ALS COMPLEXE COMMUNICATIETRAJECTEN.

Deze grafische studio weet een complexe boodschap toegankelijk te communiceren door een heldere, logische, directe en krachtige vormgeving. Studio Kaap onderscheidt zich in creatief materiaalgebruik en waar mogelijk out of the box benadering van een opdracht. De werkzaamheden van Studio Kaap zijn divers; van volledige huisstijlontwerpen tot brochures en magazines en van websites tot ruimtelijk ontwerp. Een echte aanrader als u opzoek bent naar grafisch ontwerp.

GRAFISCHE VORMGEVING IN DE UITVAARTBRANCHE

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van diverse uitingen in de uitvaartbranche. Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt voor Wijzer communicatie aan de ‘Afscheidswijzer’ en het magazine ‘toBe’. Daarnaast werken we voor LSV (Landelijk Steunpunt Verlies). Ook voor de edities van ‘van Zorg tot Afscheid’ verzorgt Studio Kaap het ontwerp en de lay-out.

Kijk op www.studiokaap.nl voor meer voorbeelden van ons werk. U kunt altijd een offerte aanvragen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search