banner-brochure-nalaten

Studio Kaap

EEN EIGENZINNIG FULLSERVICE GRAFISCH ONTWERPBUREAU IN ARNHEM MET INVENTIEVE EN PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VOOR ZOWEL EENVOUDIGE ALS COMPLEXE COMMUNICATIETRAJECTEN.

Deze grafische studio weet een complexe boodschap toegankelijk te communiceren door een heldere, logische, directe en krachtige vormgeving. Studio Kaap onderscheidt zich in creatief materiaalgebruik en waar mogelijk out of the box benadering van een opdracht. De werkzaamheden van Studio Kaap zijn divers; van volledige huisstijlontwerpen tot brochures en magazines en van websites tot ruimtelijk ontwerp. Een echte aanrader als u opzoek bent naar grafisch ontwerp.

GRAFISCHE VORMGEVING IN DE UITVAARTBRANCHE

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van diverse uitingen in de uitvaartbranche. Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt voor Wijzer communicatie aan de ‘Afscheidswijzer’ en het magazine ‘toBe’. Daarnaast werken we voor LSV (Landelijk Steunpunt Verlies). Ook voor de edities van ‘van Zorg tot Afscheid’ verzorgt Studio Kaap het ontwerp en de lay-out.

Kijk op www.studiokaap.nl voor meer voorbeelden van ons werk. U kunt altijd een offerte aanvragen.

Yolinde Hoogendoorn

‘Met de juiste woorden bind je klanten aan jouw merk’

Ondanks dat de dood onlosmakelijk verbonden is met het leven, denken we er met zijn allen het liefst zo min mogelijk aan. Dat brengt voor organisaties werkzaam in de uitvaartbranche bijzondere uitdagingen met zich mee. Want hoe positioneer je je als bedrijf binnen een branche waar emotie de boventoon voert? 

Met de juiste woorden bind je klanten aan jouw bedrijf. Dat geldt voor iedere branche, maar voor de uitvaartbranche in het bijzonder. Heldere, troostrijke en pakkende teksten maken het verschil. Yolinde Hoogendoorn is ruim tien jaar actief als tekstschrijver, hoofdredacteur en marketingdeskundige binnen (en buiten) de uitvaartbranche.

Via haar tekstbureau krijg je teksten geschreven met aandacht voor het medium, in de tone of voice van jouw doelgroep, zonder het doel van de tekst uit het oog te verliezen. Korte lijnen en duidelijke afspraken, zodat jij krijgt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Is je website toe aan nieuwe teksten, artikel nodig voor in een tijdschrift of kun je wel een frisse blik op je marketingstrategie gebruiken? Ga voor meer informatie naar www.ditisyolinde.nl of mail naar info@ditisyolinde.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search